2010-06-08

Vampyrolja

Goda nyheter: vampyroljan är åter på marknaden.

För första gången sedan 1956, då försäljning, förmedling och innehav av vampyrolja förbjöds, kan nu detta synnerligen effektiva preparat erbjudas svenska konsumenter.

- Vampyrolja, vampyrolja.googlepages.com

Vad för något?Vampyroljans latinska namn är oleum aesodicum och är en Substans som utvinnes ur vissa däggdjurs edilabriumkörtel. Körteln är belägen nära Rectum och har till uppgift att producera guanin, som också är viktig beståndsdel i vår mänskliga DNA-arvsmassa. Vampyrolja kan utvinnas från flertalet mindre dägg djur med snabb ämnes omsättning, till exempel myrslok, spindelkrabba och vissa Apor, men det är fladdermusen som idag svarar för nästan all kommersiell utvinning, och som också givit Preparatet dess namn.

Och så vidare ... Innan ni kommenterar detta, läs på sajten och begrunda vad där faktiskt står. Jag vet att åtminstone de flesta av er som läser här har förstånd att inse vad det rör sig om. ;-)

Sidan är mer genomtänkt än man först kan tro, och briljant utförd - jag önskar verkligen att jag kommit på idén först. Det vore hysteriskt roligt om ryktet skulle börja gå i vidskepliga branschen. Jag kan inte se någon anledning till att det inte skulle göra det, med tanke på en del annat som frodas där.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ställde mig i kö för ett fat.

Lena Synnerholm sa...

Bara citatet avslöjar för mej, att författaren inte förstår innebörden av dom ord, som han eller hon använder.

Anonym sa...

Lena, du bör nog läsa lite mer på sajten ... :-)

Alison sa...

Fantastiskt! Och med äkthets intyg dessutom!

monologuer sa...

1 ton kvicksilver för en tusing - som hittat ju! Betalade direkt till honom eftersom han har "lite problem med försäkringskassan". Gå in och köp lite DDT till helgens trädgårdspyssel vet ja!

Lena Synnerholm sa...

Jag har inte tid och ork, för sådant skitsnack på nätet!

Anonym sa...

"Vampyrolja är en Helt Vegetabilisk Produkt"
Haha ja lika vegetabiliskt som mjölk ungefär.

Anonym sa...

Känner någon här till hur man skvallrar om misstänkta brott mot kvacksalveri-lagen? Påståendet att vampyroljan "lindrar allergiska besvär" borde vara kvacksalveri.

Sensemaker

Anders Dahnielson sa...

För dom som ännu inte förståẗt det, kan jag upplysa om att det hela rör sig om uppenbar satir.

Anonym sa...

Satir kanske det är, men ingalunda uppenbar. Den är helt lik de kvacksalveri- och wowosidor som Anders påstår att den satiriserar. Visa mig två "riktiga" wowosidor och denna och be sedan någon gissa vilken som är satir så tror jag att valet blir mer eller mindre slupmässigt.

Sensmeaker

Anders E. sa...

Påminner mig om Draculaterapin för ansiktet, men den lär faktiskt finnas i verkligheten.

DRACULA THERAPY: S3 Therapy, aka PRP Therapy
What Originally developed by Italian dentists to treat receding gums. A sample of blood is taken, then centrifuged to separate the blood cells, serum and platelets; amino acids are added, and the mix is injected into the face to stimulate regeneration.

Lena Synnerholm sa...

Ursäkta, men vad menas med ”wowo”? Det finns inte i Wiktionary, och SAOB räcker inte så långt.

Anonym sa...

http://en.wiktionary.org/wiki/woo_woo

Lena Synnerholm sa...

Tack, det var inte uppenbart för mej.

Anonym sa...

har aldrig blivit nöjdare med en produkt! Har haft klåda på kinden i tre år och testat ett flertal hudprodukter från att få bort det men inget har funkat. ALLT försvann efter bara en dag med vampyroljan! Rekommenderar starkt!

Anonym sa...

Bättre än elefantpiss!
Funkar mot vattenvirvlar oxå!