2010-06-16

James Randi i Göteborg


James Randis största framträdande under turnén skulle kunna bli det i Göteborg, då den rekvirerade lokalen tar nästan lika många som de i Stockholm och Lund ihop. Så det är bara att dyka upp. 50 spänn i dörren. Hälsa på undertecknad. Häng gärna med på runda efteråt.


Platsen är Chalmers kårhus, den inglasade historien intill entrén. Det börjar kl 19, ni som förhandsbokat skall inta era platser senast 18.45. Det varar i ca två timmar.


Gårdagens föreläsning i Stockholm samlade fler än vi vågat hoppas. Till slut fick till och med några vända i dörren ... Få se hur det går ikväll, om de ansvariga i Göteborg när de valde en betydligt större lokal gjorde en övermodig, rimlig eller rentav alltför blygsam bedömning.

Styrelsekollegan i VoF Martin Rundkvist rapporterar från Stockholm, in English: A Day With the Amazing Randi

Och imorse medverkade Randi, tillsammans med hans svenske kollega (magiker & skeptiker) John Houdi, i TV 4 Nyhetsmorgon. Klipp på deras hemsida så småningom.

Dagen kommer att tillbringas i Göteborg tillsammans med Randi, assistenten Brandon K. Thorp, och några skeptiker från VoF Göteborg. Kvällen kommer att tillbringas i Chalmers kårhus.

Inga kommentarer: