2020-11-08

Två Four Seasons, Philadelphia

Four Seasons är ett etablerat lyxhotell i Philadelphia. När president Trump den 7 november informerade (på Twitter, såklart) om att hans kampanj skulle hålla en presskonferens där väckte valet av plats ingen förvåning.

Kort därefter kom ett klargörande: Det var inte hotellet Four Seasons som avsågs, utan Four Seasons Total Landscaping. De anlägger trädgårdar och har sin verksamhet i ett industriområde. De närmaste grannarna är ett krematorium och en "vuxenaffär". Det valet av plats väckte viss förvåning.

Vad hade hänt? Det är inte omöjligt att det finns en vettig förklaring. Men tills någon sådan kungjorts verkar det vara så enkelt som att någon helt enkelt ringt fel nummer.

Som lök på laxen bestämde sig medieföretagen, samtidigt som Rudy Giuliani stod och pratade, för att ytterligare räknande inte skulle förändra fördelningen av elektorsröster, utan att Joe Biden vunnit valet.

Så kom det sig att Trumps kampanj inte tog slut på den plats som visas på bilden ovan, utan på den plats som visas på bilden nedan.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Man undrar om ägarna ens visste att det plötsligt skulle hållas presskonferens på bakgården... Det blir intressant att höra vad de säger när de kommer tillbaka till jobbet i morgon, och om alla negativa Yelp-recensioner de fått senaste dygnet är välförtjänta eller ej. Annars får man hoppas att de åtminstone kan slå mynt av sitt nya kändisskap.

Batman666 sa...

Det har dem.

https://www.fstl1992.com/fstlmerch?page=2

Anonym sa...

Ja, det har de. Smart drag.
Själv tyckte jag dock den här var roligare, med blinking till själva händelsen:
https://shopclass.threadless.com/designs/four-seasons-total-landscaping/womens/t-shirt/ringer-unisex