2017-06-17

Lördagsfråga 468


6 kommentarer:

Tricky sa...

Du kan få dem till vrakpris.

AH sa...

Tricky har ju redan med falkblick fångat svaret, men medan vi låter det sjunka in så dyker en annan fråga upp. Är det första lördagsfrågan som ställs med färgbilder?

Hexmaster sa...

Det har säkert hänt tidigare. Inget trendbrott.

Tricky sa...

Elegant formulerat, AH!

När det gäller färgbilder finns det inga i de senaste fyra årens frågor i alla fall (förutsatt att alla är korrekt taggade med "Lördagsfrågor"). Längre orkade jag inte bläddra även om det var kul att återse några och minnas hur man funderat hit och dit. Enda undantaget är jubileumsfrågan 400 där två av bilderna innehåller minimalt med färg.

Tricky sa...

Theresa har verkligen hittat rätt forum för sin reklam! :-D

Hexmaster sa...

Jag fimpade mailadressen men här är resten, som ren stavningskontrollerad underhållning.

-------------

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: *** du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning