2013-02-19

Vaccin i TV

Igår besökte jag MTG:s hus på Ringvägen i Stockholm. Man spelade in ett avsnitt i den kommande serien Världens största konspirationer som kommer att sändas i vår. Min insats handlade om vacciner och i synnerhet vaccinmotståndet.

8 kommentarer:

Lena Synnerholm sa...

Vem är den andra killen bredvid dej?

Hexmaster sa...

Det är programledarna, Erik & Mackan som de kallas.

PKJonas sa...

Vem var debattmotståndaren? Eller är det en hemlighet än så länge?

Kurt sa...

MTG:s program deklarerar när program "Programmet innehåller produktplacering". Det gör de förmodligen pga lagar i landet de sänder från - Storbritannien? Men det är inget jag sett hos t ex TV4 som sänder från Sverige, här är det alltså fritt fram att fylla sina program med produktplaceringar.

Hexmaster sa...

PKJonas: Ingen förvillad debattmotståndare alls, tack och lov - programledarna agerade "djävulens advokat". Dessutom kör de med en kändisgäst, Rickard Olsson i det här fallet, för att liva upp det hela.

Att debattera mot någon som tar en konspirationsteori på allvar är synnerligen otacksamt.

PKJonas sa...

Vad, fick inte båda sidor komma till tals!?!?!?!?!?

Lena Synnerholm sa...

Så länge samtalet är lugnt och sansat, ser jag inget fel med det. Jag antar att programledarna inte förolämpar skeptikerna, vilket konspirationsteoretiker ofta gör.

PKJonas sa...

Nej, det ska väl inte vara någon större förlust för mänskligheten att de inte får uttala sig i egen sak.

Enligt denna aftonbladetartikel skulle det dock gnabbas i studion, men de kom kanske på andra tankar: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article15960448.ab