2019-09-23

Lördagsfråga 582: Mao

  1. En av Samoas alldeles för få mao-fåglar.
  2. Observatoriet i Molėtai, Litauen. Eller Molėtai Astronomical Observatory som det blir på internationalesiska.
  3. Den färska mangaserien MAO.
  4. Det har fixats till sen dess men länge såg brittiska flottans sjukhus vid Maó-Mahón på Menorca ut så här. Sådana sjukhus fanns lite varstans jorden runt på den tid då Britannia härskade över vågorna.
Tomas satte temat, liksom att det ingalunda var taget ur luften. Den 21 september 1949, dvs prick 70 år sedan i lördags, utropade Mao Zedong Folkrepubliken Kina. Ett ordentligare grundande utfördes den 1 oktober, ett jubileum som inte lär gå obemärkt förbi i dagens Folkrepublik.

1 kommentar:

Anneli Jäätteenmäki sa...

Mitt namn Jönsson Björkman, form, Kristianstad (Sverige) Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i den ena gräset tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Osagiede kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Osagiede. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr. Osagiede verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i en tid av problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller att din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte mer, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontaktmeddelande på: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp på +2349014523836
eller viber +2349014523836