2012-07-13

Bioenergi mot insekter

"Bioenergi" kan visst användas till lite av varje... När den inte gör fotbollsspelare ännu vassare (som i Görbillig Power Balance) så kan den jaga bort fästingar och knott. Praktiskt nog kan den tydligen lagras på ett enkelt sätt, som hologram i förra fallet eller i en magnetremsa i det senare. Noga räknat är det någon sorts resonans det är frågan om, med djurets "frekvenser" plus kortets.

Shoo!Tag kortet har en liten magnetremsa som innehåller ett unikt, tredimensionellt, elektromagnetiskt och statiskt fält som tillsammans med användarens naturliga, elektriska fält skyddar mot insekter. Kortet förstärker alltså bara användarens eget elektriska fält (som användaren själv sänder ut naturligt) genom att lägga till några frekvenser, som insekterna i studier har visat sig undvika. Kortet tar inte energi från användaren, utan förstärker endast den energi som redan finns. Eftersom kortet endast använder sig av jordens egna energier, har det inga negativa följder för användaren.

- Fastinghalsband.se: Shoo!TAG Hästar mot bromsar och flugor

Det... Okej.

Korten förefaller att se ut som och på alla andra sätt vara identiska med kreditkort o.dyl. Här finns fler konstigheter än jag ids ta upp. Att jag lyfter hästkorten beror på att de, som alltid i sammanhanget, är en bit dyrare än motsvarande kort för hundar, folk m.fl.


Tipstack till Mikael L.

1 kommentar:

Anonym sa...

Peter MIller i Australien har läsvärd dokumentation om ShooTag.

http://www.tetherdcow.com/http://www.tetherdcow.com/?cat=149

måns