2007-11-27

Respons

Många som bloggar tycker att de får märkvärdigt lite kommentarer. Det gör inte jag. Efter att ha drivit en välbesökt sida ett antal år har jag lärt mig att åtminstone mina skriverier genererar en respons på i genomsnitt en tiondels promille - 1 svar på 10 000 sidvisningar. Vilket för faktoider.nu innebär 1-2 svar i veckan. (Siffran verkar dock vara avsevärt högre för bloggen.)

Men om responsen är mycket mindre än jag trodde, så är den i gengäld av mycket högre kvalité.

Även om inte alla tankar väger exakt lika tungt så är det rena blajet synnerligen sällsynt, kanske någon procent av allt som kommer in. Med tanke på hur nätet i stort ter sig så kan jag inte vara annat än nöjd med er, kära läsare. :-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nu får du allt visa den knäppaste responsen du fått, och vilken faktoid som du fått mest knäppa svar på.

Hexmaster sa...

Den egendomligaste responsen måtte vara reklamen för fysikens enhetsteori.

Två faktoider som ger mycken och underlig respons är Maria Magdalena (där folk försöker försvara DvK-idéerna, och jag har mer än en gång fått tala om att nej, jag är inte katolik... Sancta simplicitas!) och Satanist-korset (men inte kristna! utan folk som är sura på att jag blandar ihop satanister och djävulsdyrkare).

Anonym sa...

De där Anton Lavey-nissarna har ju gjort världens sämsta namnval på sin rörelse, de borde byta namn om någon annat om de inte vill få folk att tro att de utför pentagram-riter dagarna i ända.

Suck, den här Da-Vinxi-kodgrejen, hur kommer det säg att folk försvarar den där så mycket?

Hexmaster sa...

Nej, engagemanget i DvK är ytterst märkligt. Såväl "för" som "mot".