2014-06-13

Superskeptisk fredag den 13:e!

Så var det fredag den 13:e igen! Som traditionen bjuder beger sig VoF Göteborg ut och idkar skeptisk aktivism ... Och eftersom det dessutom är fullmåne, så blir det naturligtvis skeptisk fullmånepub efteråt.

Ett sådant sammanträffande måste man ju bara göra något extra av. Därför beger sig några av oss till den spirande lokalavdelningen VoF Värmland (den verkar ännu inte ha konstituerat sig enligt konstens alla regler men det har aldrig hindrat oss). Från ca 18.30 står vi redo i centrala Karlstad med stege att gå under, spel att spela och priser att dela ut till de tursamma. Framför allt är vi beredda att ta den skeptiska debatten med alla som visar det minsta intresserade.

Efteråt beger vi oss till Guldapan (så kan tydligen krogar heta däroppe), tar oss några skeptiska öl och lyssnar till undertecknads absolut första pubföreläsning i Värmland. Det blir visst även tillfälle för lite boksignering (försök att hindra en författare med en nyutkommen bok...).

Facebook: Gatuaktivism och månpub för att fira fredagen den 13:e

Givetvis händer det grejer även i Göteborg. På Järntorget idkas skeptisk gatuaktivism en stund innan den skeptiska puben drar igång på Haket, Masthuggstorget.

Facebook: Skeptisk gatuaktivism med VoF Göteborg; Månpub med VoF Göteborg!

Nästa fullmåne fredag den 13:e inträffar i augusti 2049. Så passa på!

Inga kommentarer: