2011-09-14

UtgivningsdagIdag ska - borde - den gå att köpa. Tredje rikets myter (Forum 2011). På nätet eller rentav boklådor AFK - inte för att jag har kontrollerat sistnämnda.

Naturligtvis har jag, som alltid, upprättat en sida med errata för boken. Ett hittat hittills. Få se hur många fler det kan bli.

Första recensionsdag är den 28 september. Vet inte hur hårda gammelmedia är med sådant nuförtiden (även om alstret ovan kanske inte är det allra hetaste i år, mirabule dictu); bloggare och annat löst folk skriver naturligtvis fritt ur hjärtat när, var och hur som helst. Ev. recensioner hitom bokmässan är jag kanske ändå alltför taggad för att uppmärksamma ordentligt.

Ja, för den 22-25 september är det ju dags för den stora karnevalen i Göteborg. Där kommer jag att husera i den nyttiga och högst förträffliga föreningen Vetenskap och Folkbildnings monter B07:72, där vi ska benämna spökpratare, klimatförnekare, kreationister och slikt vid sina rätta namn, demonstrera homeopati och slagrutor, med mera. Och kränga lite böcker. Väl mött.


Adlibris, Bokia, Bokus

4 kommentarer:

Lova sa...

I dag har jag roat mig med att googla på "pensionärer som äter kattmat". Existerar sådana? Och om inte, varifrån kommer då idén? Särskilt som kattmat inte är lika billig som människomat alla gånger... Detta hade inget med inlägget att göra, bara nyfiken på om du kollat upp saken någon gång.

Hexmaster sa...

Den där kände jag naturligtvis igen och nog har jag också noterat priser och funderat, men därvid har det blivit - som så ofta, av någon anledning. Tack för tipset.

Det låter allt som en klintbergare. Hm, tror jag ska börja med Bengt...

Hexmaster sa...

(Noterar även att utgivningsdagen verkar ha varit en ungefärlig bedömning snarare än ett fast datum. Nåväl. Vilken dag som helst, då...)

Hexmaster sa...

Ok, nu så!