2016-07-05

Chemtrails? Chembusters!

Besvärad av alla dessa chemtrails? De där molnstrecken efter flygplan, som enligt en modern vidskepelse inte alls är vattenånga, säger avgaser, utan något oheligt kollijox som Makterna (kapitalisterna, Illuminati, Bilderberg, världsjuden ...) sprejar oss med?

Men det finns en bot! Chembusters.

Låt oss börja med chembusterns konstruktion, för den är förvånansvärt enkel: Vad vi ser på mittbilden ovan är en orgonit (en plastklump med metallspån, beskriven i bloggposten Wilhelm Reich och hans orgon) försedd med kopparrör. I rören finns kvartskristaller, om man nu kör med vanlig kvarts, glasklar bergskristall eller gulbrun så kallad citrin. Det är allt. (Den på bilden har en kopparspiral i mitten, andra versioner har ett längre kopparrör där.)

En intressant omständighet är att Reich (död 1957) aldrig hört talas om chemtrails eftersom de inte var uppfunna på hans tid (konspirationsteorin som vi känner den föddes strax före millennieskiftet). Den anordning han sade sig uppfinna var en cloudbuster, den skulle dra åt sig orgon ur luften vilket gav upphov till moln och därmed regn. Genom att ta en cloudbuster och förse den med en orgonit-sten (som jag fått för mig också uppfanns efter Reichs tid) så har man förbättrat konstruktionen. På vilket sätt? Tja ...
Vad som händer är att chembustern skjuter upp ren orgonenergi upp i himlen och stansar hål i moln, oavsett om de är naturliga moln eller ”kemiska” moln. Dessa hål blir sedan större och större. Orgonens energi återvänder sedan ner till jorden.
Detta för med sig en hel del DOR (negativ energi), men när denna kommer tillbaka till basen omvandlas DOR till POR (negativ energi till positiv energi) igen. Således skapar chembustern en cirkel av energi som renas. Denna cirkeleffekt uppstår på grund av de dubbelspetsiga bergkristallerna som används.
- Orgoniter.se: Chembuster (CB)

Funktionen bygger inte på vanlig fysik, kemi, meteorologi eller annat; om det nu beror på att chemtrails är så stygga att de kräver något mer än vanlig fysik osv, eller på att en inbillning bäst botas med en annan inbillning.

Det finns ett ännu enklare medel mot chemtrails: Ättika.
Idag sprejades det en hel del i stockholm söderort, och troligtvis ovanför hela stan. Jag gick till affären, köpte en liten flaska med ättika, öppnade korken och lät det spridas med vinden upp i det blå. På ca: en halvtimme! försvann alla (4 synliga chemtrails). Ha ha, vilka jävla puckon! Tror dom att vi kommer ge oss?? Skulle inte tro det ...
- Exempel från webben (2012)

Andra blandar ättikan med vatten i skålar som får stå utomhus (obs dygnet runt, det är viktigt) eller skvätter ättika lite varstans i terrängen. Effekten torde bli densamma.

Faktoider: Chemtrails!; Varför chemtrails är pseudo
CJ Åkerberg: Skeptikerskolan 12 — Chemtrails, Tankebrott 30 juni 2014
Wikipedia (eng.): Cloudbuster

1 kommentar:

Anonym sa...

Det finns en hel del klipp på tuben om hur man tillverkar chembusters.
I en del av dem hävdas dessutom att staten/NWO/Illuminati/USA/Bilderberg/Rockefeller eller någon annan elaking bedriver hetsjakt på dem som sätter ut chembusters. Det lär vara vanligt att svarta helikoptrar snart börjar cirkla ovanför utplacerade chembusters, i något fall (i tyskland vill jag minnas) har tom jaktplan börjat flyga lågt för att skrämmas.

Varsågoda: 3 studier i vansinne.
https://www.youtube.com/watch?v=bMXie3H7WlA
https://www.youtube.com/watch?v=yLnkN2HlyP8
https://www.youtube.com/watch?v=DjHI__KNm3I