2010-09-27

Bokmässan 2010/4

Sista mässdagen avklarad. Åter till den trista vardagen, utan tusen saker att göra (varav hälften ungefär samtidigt) men med kuriösa företeelser som lagad mat, sömn och känsel nedom knäna.


Typisk stilstudie: samtal med förbipasserande samt spanande efter fler.


Glad man med monterns enklaste och billigaste utrustning: tvenne s.k. pekare, en form av slagruta. De fungerade lika bra som den klassiska pinnen, på så sätt att de gav utslag lite här och var, utan någon annan anledning än att den s.k. rutgängarens undermedvetna ville det.


P J Råsmarks magiska gaffelböjande måtte samlat hundratals, varav säkert många annars knappast stannat invid en monter som VoF:s annat än med våld. Hur kan det komma sig att vi var de enda som hade en mingeltrollare? Effektivare crowdpleaser synes sällan. Lägg till ytterligare konster som tankeläsning, för att inte tala om de bonustrick vi eftermässare fick oss till livs på biskopens.


Bilder C J Åkerberg. Medförfattare till Skeptikerskolan, som dessutom idag måndag 26 september finns på restaurang Bazar, Haga kyrkogata 14 i Göteborg, och talar om konspirationsteorier. Börjar kl 19. Nyfikna gör klokt i att komma i tid om de vill komma in ö h t. Trängsel utlovas.

4 kommentarer:

Ordalaget sa...

Hej Peter! Tack för strålande insatser under mässan. Nu har vi också lagt upp bilder på vår blogg. Titta in!

Hexmaster sa...

Ja minsann, på bild tillsammans med Jan Öjvind. Det var grejer. Roligt att få se honom.

http://ordalagetbokforlag.blogspot.com/2010/09/mingel-och-vimmel-pa-bokmassan.html

CJ Åkerberg sa...

Hex: Kul att ses och kul att det verkade vara bra drag under dagarna...

En liten rättelse; "Åkerberg" ska det vara :)

Ha're!

Hexmaster sa...

Naturligtvis.

Tack själv! Noterar att utlovat knô uppstod.