2015-11-18

Scientologer i Lomma

Trygghetsdagen i Lomma 2015. Längst till höger: Åsa Graaf, scientolog.
Räddningstjänsten, polisen och Lomma kommun arrangerade Trygghetsdagen på brandstationen i Lomma för andra året i rad.

Alla elever i Lomma och Bjärred fick besöka brandstationen under två dagar med massor av aktiviteter. De fick bla. lära sig om hjärt & lungräddning, droger, hur man använder brandsläckare och att släcka bränder, vett och etikett på sjön, vad lagen säger om nätkränkningar m.m.

Droginformation.nu var på plats och höll 13 korta drogföreläsningar för ungdomarna med titeln ”Kickar i livet”.

Vi tyckte detta var ett mycket fint initiativ och ett viktigt projekt. Det var kul att få vara med och hjälpa till!
- Droginformation.nu sponsrade Trygghetsdagen 2015, Droginformation.com 27 maj 2015

Jo, det är klart att scientologerna i droginformation.nu tyckte att det var fint att få sprida sin till välmenande information förklädda propaganda. Särskilt när de fick hjälp av lika välmenande som okunniga företrädare för den offentliga sektorn: Räddningstjänsten, Polisen och Lomma kommun.

Det är enkelt att ta reda på vad droginformation.nu, drogfritt.nu, I SAY NO DRUGS och allt vad de kallar sig egentligen står för. De är inte där för drogerna, utan för att sprida sitt evangelium och ragga medlemmar.

Alla som arbetar med droginformation ska veta att de spelar på samma planhalva som scientologerna. Men scientologernas mål har inget med droger att göra. Deras mål är att få fler att bli scientologer: att samla betalande medlemmar till världens farligaste sekt, minst lika farlig som vilken drog som helst.

Här får Åsa Graaf ta emot ett pris från International Association of Scientologists. Bild från Peter Roths blogg Politik och vardagsliv!: Scientologernas falskspel inom skolvärlden och missbruksvården. Jag har även använt bilden i bloggposten Scientologernas droginformation, där jag skriver mer om Åsa, Alexander Breeze och de andra som funnit ett sätt att utnyttja godtrogna skattefinansierade myndigheter för att sprida L. Ron Hubbards frälsningsbudskap.

Lomma igen: Åsa med en polis och en person som representerar kommunen (hon har Lomma kommunvapen på jackan). Från I SAY NO DRUGS på Trygghetsdagen 2015.

Kan även nämna att ingen från Lomma kommun hittills kommenterat deras samarbete med scientologerna.

Tipstack till Anna.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vidrigt att kommunen är så förbannat
naiv och inte gör en research på vilka som sponsrar dem.

Scientology sa...

Skulle nog vilja säga att det vidriga ligger hos Scientologi som inte drar sig för att utnyttja någons tillkortakommande för att kunna sälja in sin företagsmässiga ideologi under namnet religion och döja sig under en "religös frihet"