2009-04-28

Rånördar emellan

Olausson är imponerande noggrann och har en hel del att komma med, fast ibland blir faktoidjakten alltför rånördig för att jag ska orka hänga med. Men jag hänvisar gärna starkare andar till www.faktoider.nu.

- Jan Ceder recenserar i GT, 26 april 2009

Till dessa "starkare andar" som orkar hänga med måtte väl mina trogna blogg-läsare räknas? ;-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vem, vilka, vi...? ;)

Det är fint att vara rånördig, så det så.

MVH

Hans

Engan sa...

Jan Ceder måste vara en riktig tunnis om han inte "orkar med" i faktoiderna.. hur jobbigt kan det vara? Själv tycker jag det är extremt underhållande, informativ och ganska lättsam läsning. Men det är kanske då man är "rånörd".

Lena Synnerholm sa...

Jag vet inte om jag ska kallas "rånördig". Men den här är en av dom två bloggar, som jag följer. Den andra tillhör din skeptikerkollega Claes Swahn (www.dn.se/blogg/markilgheter).

Hexmaster sa...

Utan exempel har jag inte så lätt att förstå exakt vad som menas. Generellt är det utan tvekan så, att de mest svårlästa artiklarna är de som avhandlar frågor man inte visste fanns. Ju mer allmänbildad, desto fler faktoider känner man till - och kanske tror på - var gränsen går mellan mer och mindre intressant är alltså personligt. Såklart...

(Jag har inte gjort några antydningar om skymningspressen då recensenten inte kan jämställas med det vanliga tramset där.)