2011-10-16

Mystiska platser: Denvers flygplats


Stonehenge, Uluru, Chichen Itza, den stora pyramiden, sfinxen, Påskön, Nazca, Teotihuacan, Tiwanaku, Machu Picchu, Wewelsburg, Mount Shasta... Mystiska platser, magiska platser... Här händer det grejer. Energier, frekvenser och sånt. Där verkligheten möter det översinnliga, där insiktsfulla människor sedan urminnes tider samlats och lärt sig bortglömda hemligheter, bevarade sedan tidernas gryning. Den stilen.

Och så kan vi lägga ännu en sådan plats i raden: Denvers flygplats.För här, ser ni, finns det mysterier och underliga ting. Väggmålningar vid bagagehämtningen har tolkats som syftningar på en kommande världsdiktatur och det globala militära förtryck som den kommer att införa. Egendomliga inskriptioner har hittats i terminalerna; är de hemliga budskap från frimurare eller satanister? Hur är det med de envisa ryktena om underjordiska tunnlar? Där oliktänkande sägs förvaras?

Och...

Okej, jag har sett många konspirationsteorier, sägner och tokigheter. Men att försöka göra en höna av en så urbota trist fjäder, det måtte slå något rekord. Finns det något tråkigare än en modern flygplats? Fullt möjligt, men att försöka associera den med konspirationsteorier, det verkar inte bara desperat utan direkt löjligt.

Area 51 är tagen, men sen finns ju Vita Huset och Frihetsgudinnan, och otaliga gamla indiangrejer. Ett kasino i Las Vegas hade redan det varit uppiggande. Men inget shoppingcentrum, ingen parkeringsplats, och absolut ingen flygplats. Herrenadå.


anomalies-unlimited.com: Denver Airport
Propheticalert: Denver Airport Conspiracy
Masonic info: Denver Airport

2 kommentarer:

Nedlagt sa...

Jag har otroligt svårt att få en vettig reaktion på det där. Min hjärna bara avfärdar allt och stänger dessutom av. Jag blir dock alltid facinerad av energin som laddas in i den här typen av frågor. Initiativtagarna är ju alltid outtröttliga.

Jösses.

Lena Synnerholm sa...

Vissa ser tydligen dolda avsikter överallt. Det är som med Erich von Däniken, som sägs se flygande tefat överallt. Eller i alla fall utomjordingar. Hur folk blir sådana vet jag inte. Men jag skulle kunna göra något, för att avslöja hur enkelspåriga konspirationsteoretiker är. Jag skulle kunna fylla ett papper, med slumpmässiga tal, genom att kasta en tiosidig tärning. Sedan skulle jag skicka det, till en eller flera konspirationsteoretiker. Risken är väldigt stor, att dom hittar ett elakt budskap i det. Om jag sedan säger att det är slumpmässiga tal, skulle dom förmodligen inte tro mej. I alla fall skulle dom inte göra det, om dom tillhör dom värsta övertolkarna. Dom tycks ju inte kunna förställa sej möjligheten, att något hänt av en slump.