2009-02-20

Pocket & bok nr 3

En gång till: idag utkommer pocketen officiellt. Den har cirkulerat i distributionen ett par dagar (med inbundna böcker är man noga med släpp-datumen, pocketböcker är mer som frukostflingor), funnits lite här och var och så, men idag skall den alltså finnas ute På Riktigt.

Kolla priser på prispallen.se: Faktoider (Månpocket 2009)

En lustig egenhet är att t.ex. Pocketshop anger nyheter en månad "för sent"; det står mars på alla böcker som kommer ut i februari, och så vidare.


Bok nr 3? Jo, det är en faktoid-bok för sektorn barn & ungdom. Planerad utgivning i augusti/september, lagom i tid inför bokmässan (bokårets Stella Polaris) eller ungefär samtidigt som uppföljaren Fler faktoider.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad blir barnfaktoider? Några nya?

MVH

Hans

Hexmaster sa...

Det är såväl befintligt material (från hemsidan) som ett antal grejer jag inte tagit upp där än. Allt presenterat för målgruppen 10-15 år, som förlaget lutar åt. Utan drösvis med citat och hänvisningar; måhända även en del längre upp i åren får lite lättare att hänga med. :-)

Det ska nog bli illustrationer i original också. Få se vad tecknare de skakar fram.

Nu är många författare alltför vidskepliga för att berätta om pågående projekt, men eftersom texten är praktiskt taget klar så tror jag inte det är någon risk.

io sa...

Ja men det är ju lysande! Toppen! Och lagom till sonens tioårsdag!

io