2014-02-18

Tokiga bibelordDet här är värt att göra reklam för: Tokiga bibelord. Äkta bibelord, garanterat, men med fokus på de Gudsord som de gängse kanalerna i branschen av någon anledning tenderar att glömma bort.

"Bota sjuka, väck upp döda, gör spetälska rena och driv ut demoner; ge som gåva vad ni har fått som gåva." (Matt 10:8) Jesu anvisningar till de som ska missionera för honom. Ett enkelt test för att skilja äkta kristna från de som bara låtsas!

"Vill du ha en slav eller slavinna, kan du köpa sådana av folken omkring dig." (3 Mos 25:44) Moseböckerna ser mycket strängt på slaveri - inom Guds utvalda folk. (Å andra sidan anger 2 Mos 21:2 att en hebreisk slav ska friges efter att ha tjänstgjort i sex år?)

Många fler exempel hittas under rubriker som Barnamord och Våldtäkt, eller för den delen Komiskt eller direkt Korkat och man är mer upplagd för sådant.

Indiegogo: Nutty Bible Quotes

Filmsnutten ovan är en del av crowdfundandet för Nutty Bible Quotes som Tokiga bibelord ska heta i bokform på engelska. Den som står bakom det hela är mannen i bild: Jakob Ståhle.Inga kommentarer: