2012-05-27

Jonas Gåde, Comunicera

2009-08-09

Hej!

De är snart dags för lansering av nya Terapisnack. Vår ambition är att äga nätet på ett helt annat sätt än idag i nischen terapi. Alla som söker på nätet kring på ord som är kopplade på terapi ska hamna i vårt nät. För att detta ska kunna ske behöver vi verkligen er hjälp både på och utanför forumet.

Då det tyvärr förekommer en del smutskastning på oss så ska ni alla söka på internet på orden: comunicera, psykologitest, terapisnack och powerthinking.
Gå in på de sidor där ni ser att någon kommentar om oss är gjord, står det något negativt besvara det exempel visas nedan. Minst 20 inlägg var ska ni göra. Rapportera tillbaka till mej när ni gjort inlägg.

Exempel på ett negativt inlägg: Gjorde testet på psykologitest visade helt fel de testen är ju kass, visar sig att kvacksalvarn jonas gåde står bakom denna sida ochså ytterliggare ett sätt för han att tjäna pengar ......... (tyvärr väldigt vanligt förekommande)

Besvara då: Själv gjorde jag borderlinetestet och gick till en psykolog och fick det bekräfatt helt plötsligt fick jag svar på varför jag mått så dåligt hela mittt liv ........

Eller själv har jag fått oerhörd mycket hjälp av han och mår idag bra tack vare han ..........

Eller han hjälper oerhört mycket människor utan ta betalt .........

Här här en tråd från flashback om hur det tyvärr skrivs om oss:
https://www.flashback.org/showthread.php?t=829697 det gäller att bemöta upp det på ett bra sätt tex: själv har jag bara positiva erfarenheter därifrån, har mått dåligt en längre tid och inte fått någon vård som fungerat men så kom jag i kontakt med en terapeut inne på forumet och bara efter ettt par gånger kände jag hur jag började må bättre än vad jag gjort på flera år .......

OBS: ANVÄND EJ ER COMUNICIERA MAILADRESS UTAN HOTMAIL, GOOGEL ELLER YAHOO, PLUS SKRIV INTE ATT NI JOBBAR PÅ COMUNICERA !!!!!!!!!

Sen måste vi fylla upp kurserna master, practitioner, powerhealt, powerlove även fridas föreläsning 5/9 och enneagrammet den 31/8. Plus om ni ser att det finns medlemmar som skriver riktigt bra på TS raportera det till mej eller Jonas för vi behöver fler som är raitade de underlättar vårt jobb så ju fler desto bättre.

Ha det bra, Marie och Jonas
Bloggposten Varnad på Facebook häromdagen tog upp hur lätt det är för den misslynte att få Facebook att varna och spärra andra användare. I det fallet var det skojaren Jonas Gåde som blivit arg på en artikel i tidningen Faktum, Terapisekten. Här ovan har ni ett exempel på hur arbetet drivs. Terapisnack = www.terapisnack.com, "Nordens största psykologiforum" enligt dem själva. Det är en ren inkastarverksamhet, det första steget in i i sekten.

Få se om församlingen ännu tre år senare iakttar mästarens bud, och fyller kommentarsfältet nedan med prisande. Dock knappast några "styrkekramar" (deras favoritfloskel).


2 kommentarer:

Davbjo sa...

Astroturfaren Säger:
2012/05/27 at 14:38
Själv har jag fått oerhörd mycket hjälp av han och mår idag bra tack vare han.

Han hjälper oerhört mycket människor utan ta betalt.


Smått patetiskt, inte sant?

Kurt sa...

Här är det församlingsmedlemmar som skall utföra arbetet. Men samma typ av tjänster finns ju också att köpa från PR-firmor, där företag kan "tvätta" sitt rykte på nätet, eller t ex smutskasta konkurrenter. När företag gör det så brukar det kallas astroturfing, det har ju belysts av Fredrik Gertten i filmen "Big Boys Gone Bananas"

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2792&artikel=4684066