tag:blogger.com,1999:blog-37147210.post1951361699595866121..comments2023-12-18T01:10:52.701+01:00Comments on Faktoider: Skedar och champagnebubbelHexmasterhttp://www.blogger.com/profile/10349935592161756034noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-37147210.post-25119260013961351452021-08-10T19:46:30.674+02:002021-08-10T19:46:30.674+02:00Jag menar naturligtvis (minst) tio tester med tre ...Jag menar naturligtvis (minst) tio tester med tre flaskor per gång.<br /><br />MVH<br /><br />HansAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-37147210.post-87725733073262386292021-08-10T17:07:08.687+02:002021-08-10T17:07:08.687+02:00Spontant skulle jag säga att en flaska/metod är li...Spontant skulle jag säga att en flaska/metod är lite lite för att motverka slumpträffar. Men om resultatet är tydligt borde det funka för en enkel skattning. Kör i vind!Hexmasterhttps://www.blogger.com/profile/10349935592161756034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-37147210.post-26603647494211834272021-08-10T15:34:58.914+02:002021-08-10T15:34:58.914+02:00Jag tar detta som ett personligt angrepp.
Du vet ...Jag tar detta som ett personligt angrepp.<br /><br />Du vet att jag bor i ett land som producerar drickbart bubbel. <br /><br />Testet måste ju vara blindat.<br /><br />OK, jag ställer in tre flaskor i kylen. En med vanlig sked, en med silversked och en tillsluten en natt. Sällskapet tar fram dem och markerar glasen A, B och C. Jag byter till markering 1, 2 och 3. Jag smakar och rangordnar efter smak. Efter typ 10 prov kan jag ge svar. Har jag brister i min metod.<br /><br />MVH<br /><br />Hans Anonymousnoreply@blogger.com